Kategorija proizvoda

Kontaktirajte nas

Grupa kamen YeYang Xiamena.

Kontaktirajte nas: Hengry Wang

Tel:86-592-5163171/179

Faks: 86-592-5163172

WhatsApp:86-15860798923

E-mail:ceo@china-stone-experts.com

1. Xiamen Office: Room1835-1837,No.863,Xiahe Road, okrug Siming, Xiamen, 361004, Kina

2. mermerna fabrike: Dungљeng kamena industrija zona, Yuanjiang Road, Changjiang grad, grad Rugao, NanTong, JiangSu provincije.

3. beskuжniku fabrike: XiBan selo, ShiJing grad, Nan'An grad, provinciji Fujiana.

4. Shuitou ploče fabrike: Xijin razvoja Zone, Shuitou grad, Nan'an grad, pokrajina Fujiana.

Dom > Знање > Sadržaj
Reka je beli granit-kako puno radi reka beli granit trošak? Dec 16, 2016

Koliko seReka je beli granitTrošak?

S 3cm debelim komadomReka beli granitće koštati oko $45 do $55 po kvadratu. 2cm debela ploca će koštati oko $30-$40 po kvadratu.

countertops

Odličan primer savremene

Zanosno beli tonove ovaj granitni možete jasan kontrast i dopunjuju potpuno širok spektar boja.

Kada kombinujeteReka beli pultovisa belim kuhinjske elemente kreira se divno i elegantno osećaj u sobu. Beli vitrine biće samo malko svetlije od svetlosti temeljnih obloћeni. Neprimetno su se stopi s vitrine i su veliki accentuation.

Kada se kombinuje sa tamne kuhinjske elemente efekat je mnogo manje elegantan i mnogo Stoker. Jak kontrast između vitrine i obloћeni osigurava da će tvoj pultovi biti dominantna funkcija sobe. Odličan način da kreiranje luksuzan i zanimljiva kuhinja.

white-granite-dark-cabinets

Potpuni kontrast između pultovi i Ormarići se koristi u štrajku efekat u ovoj kuhinji.


river-white-splashback

Ipak mislim da nije fer jer su vlasnici ove kuhinje ulagali u nekiBela rekasplashback. Minimalno dodatnog troška (u odnosu na trošak obloћeni) bi napravio ogromnu razliku u sobu.

Kao smo prethodno mentionedKashmir beli graniteis veliki kamen koji je izgleda veoma slično ovome – zato Predlažemo da te proverim. Nekoliko drugih sličnih kamenje koje takođe treba neki pogled areIvory FantasyandMoon Whitegranite.

Da li je imateReka beli granitu svom domu? Imate li nekih pitanja? Ostavite komentar u donje polje!

1. fabrika cena andamp; visokog kvaliteta

2. brza isporuka andamp; Dobro pakovanje

3. nema razlike u boji

4. doživljava osoblja i PK. timski rad

5. iskusili u obradi, projektovanje, kontrolu kvaliteta, nakon servisa. i sl

6 više od 20 godina iskustva u proizvodnju i kamene globalnom tržištu.

7.one-stop rješenje za projekte prilikom čuvanja novca i vremena.

Preporučuje se čitanje:

Kamen znanja:Mermerna vodič,Vodič za granit,Kvarcni vodič,Ploиica vodič,Beskuжniku vodič, Vodič za kamen


Mermerna izvori:Kamenolom izvora,Fabrika izvora, Kontrola kvaliteta,Pakovanje andamp; Učitavanje,Dizajn sposobnost,Kamen sajmova,Beskuжniku ivice profili,Beskuжniku standardne veličine ,Prirodni kamen završi.

Preporučeni proizvodi:

Novi mermer,Vruće mermer,Popularni mermer, Beli mermer,Sivi mermer,Crni kliker,Bež mermer,Zlatni kliker,Mermerna ploča, Mermerna pozadine,Mermerna pločice,Prirodni mermer,ONYX,Drveni mermer,Travertin mermer,Carrara mermer,Mermerna kamenolom,Bela mermerna kamenolom,Siva mermerna kamenolom,Crni mermerna kamenolom,Kuhinjski pultovi, Kvarcni pultovi,Granitni pultovi, Mermernu,Vrhovi sujeta kupatilo, Kvarcni sujeta vrhove,Granitni vrhovi sujeta, Mermerna sujeta vrhove

Kako mi radimo?-YEYANG

Free Estimates & CAD Drawing from Yeyang Stone Factory

* Arc-u obliku beskuжniku izgleda tako savršeno.
Arc-shaped countertop looks so perfect. 0011
* Furnira polirano ivice. Mogu ti naći lokal? Sakrili smo u zatvoru.
Laminated polished edges. Can you find the joint  We just hide the joint 0012
* Na cutted45° ugao ivice su jointed zajedno, ali zatvor je nevidljiva, tako savršen kao integrisani.
Laminated polished edges. Can you find the joint  We just hide the joint 0013
YEYANG beskuжniku ivica profila
Countertops EDGE-PROFILE
Kako mi radimo?-YEYANG
how we work-yeyang_01

Dobro došli u posetu Xiamena Yeyang kamen grupe. Mi smo kamenim fabrike koja se nalazi u kamenoj rodnom gradu-Xiamen andamp; Shuitou China.For preko 23 godine bio specijalizovali kamene izradu.

Xiamena Yeyang kamen grupa je vodeća kamene proizvođač osnovan 1993 godine, koja se nalazi u kamenoj rodnom gradu, Xiamen andamp; Shuitou andamp; Nantong grad blizu Shanghai.

Kao grupa, YEYANG je ne samo da sebi 3 fabrike, već i grupa sa više od 20 porodica, u fabrikama. Od 1993 godine, smo uložili više od 10 kamenolomi, uključujući bela mermerna kamenolom, siva mermerna kamenolom, crni mermerna kamenolom, granit i travertin.

Sa velikom snagom dugovati 2 trgovina companiesandamp; 3 stručan i profesionalan fabrike (sa ukupne površine preko 60 000 m²), jedan od velike fabrike je specijalno za kvarca pultovi i sujeta vrhove, koje su uglavnom za izvoz tržišta; i druga jedna fabrika je specijalizovana za proizvodnju granitnih ploča i iseci na veličinu, pultovi sa 4 gangsaw; Najnoviji nove fabrike u Nan Tong grad blizu Shanghai je osnovana 2014 obradu mermer, mermerna ploča, projekat je iseci na veličinu.

Moramo imati pristup mnogim novi kineski mermera kamenolomi i nam nudi i širok raspon odabire od većine premija klikera izabran među stotinama kamenolomi. Mnogi novi klikera iz Kine i drugih zemalja nalaze se u naše nove baze u mermer, sa oblašću koja je više od 60 000 kvadratnih metara. Mi ćemo nastaviti da donese svakakve nove klikere upoznati sa različitim zahtevima naših klijenata. Dobro došli da nas kontaktirate, ako ste goning da kupite li kakav novi materijal iz Kine.

Naša Misija je da pruži vrhunsku uslugu sa najkonkurentnijim cena i najbolji kvalitet proizvoda za naše kupce. Nije nam veliko zadovoljstvo da vidim mnoge nove kupce da postane naše redovne partnere i uzajamnog rasta sa korisnicima naših usluga u proteklih godina.

Ćete zadovoljiti sa nama od početka do kraja!.