Kontaktirajte nas

Grupa kamen YeYang Xiamena.

Kontaktirajte nas: Hengry Wang

Tel:86-592-5163171/179

Faks: 86-592-5163172

WhatsApp:86-15860798923

E-mail:ceo@china-stone-experts.com

1. Xiamen Office: Room1835-1837,No.863,Xiahe Road, okrug Siming, Xiamen, 361004, Kina

2. mermerna fabrike: Dungљeng kamena industrija zona, Yuanjiang Road, Changjiang grad, grad Rugao, NanTong, JiangSu provincije.

3. beskuжniku fabrike: XiBan selo, ShiJing grad, Nan'An grad, provinciji Fujiana.

4. Shuitou ploče fabrike: Xijin razvoja Zone, Shuitou grad, Nan'an grad, pokrajina Fujiana.

Dom > o nama > профил компаније

Ксиамен Иеианг Стоне Гроуп је водећи произвођач камена основан 1993, који се налази у родном крају камена, Ксиамен & Схуитоу. Већ више од 23 године смо специјализовани за израду камена. Иеианг није само компанија, већ група са више од 20 породичних фабрика.


Од 1993. године уложили смо више од 10 каменолома, укључујући Кастро Бијели мрамор, Вермонт сиви мрамор, црни ледени цвијет, гранит и травертин. Са великом снагом захваљујући 2 трговачка предузећа и 3 квалификоване и професионалне фабрике (укупне површине преко 60.000 м2), наша мисија је пружити изврсну услугу са најконкурентнијом ценом и најбољим квалитетним производима за наше купце. Велико нам је задовољство што многи нови купци постају наши редовни партнери, као и међусобни раст са нашим купцима током протеклих година.

Имамо приступ многим новим кинеским каменоломима из кина и нудимо широк избор асортимана најважнијих мрамора одабраних од стотина каменолома. Многи нови џемови из Кине и других земаља су наведени у нашој бази нове мраморне површине површине преко 60.000 квадратних метара. Наставићемо да доносимо све врсте нових мермера како бисмо задовољили различите захтеве наших купаца. Добродошли да нас контактирате ако желите да купите било који нови материјал из Кине.

Free Estimates & CAD Drawing from Yeyang Stone Factory

Наше извозне компаније:
1.Ксиамен Иеианг Имп & Екп Цо, Лтд
2.Ксиамен Иикинг Имп & Екп Цо, Лтд

3.ЕНУО ГРОУП ЦО., ЛИМИТЕД.


Наше фабрике:
1.Јиангсу Иеианг Камен Индустри Цо, ЛТД (мраморне Плоче, Цут-то-сизе)


2.Фујиан Иуанхонг Грађевински Материјали Цо, Лтд (Цоунтертопс, Ванити Топс)


3. Схуитоу Иеианг гранит фабрику великих плоча (Гранит Плочице, пултови, резање до величине)


Наше породичне фабрике: Више од 20 породичних фабрика.

Породичне фабрике Иеианг-више од 20 камених фабрика у Кини Набавите све што вам треба.


Материјали:
Мрамор, кварц, гранит, оникс, базалт, шкриљевац, пешчар, травертин, плаветон, вештачки камен итд.


Главни производи:
Мраморне плочице и плочице, гранит & мермерни и кварцни пулти, теписи од племенитог материјала, пројектно резање, камен синкор и базена, камин, мозаик, поплочани камен и степенице, колона, скулптура, фонтана, камен за уређење итд.


Зашто Ц хоосе У ?
1.Компетитивна цена:  
Као професионални произвођач, ми смо конкурентни по цени. У међувремену, као локални познати добављач са више од 20 фабрика у породичној својини, редовно смо продавали више од 20 земаља по најпоузданијој цени.


2.Више производа:  
Наши производи су у великој варијанти, нпр. Гранит, Мермер, Кварц, Оникс, Басалт, Слате, Пешчар, Травертин, Блуестоне, Куартизите, Вештачки Камен итд. Блокови, Плоче, Плочице, Камена умиваоника и базена, камин, мозаик, поплочани камен и степеништа, колона, скулптура, фонтана, уређење зеленила итд су сви доступни у нашој фабрици. Без обзира какав материјал и колико вам је потребно, ми ћемо то учинити за вас.


3.Квалитет контроле
Сви производи су под строгом контролом квалитета. Уверавамо вас што нудимо врхунски и квалитетни производи. Од почетка производње до прегледа готових производа обраћамо пажњу на сваки детаљ и трудимо се да пажљиво избјегнемо грешке.


4. Одлична услуга
Наша мисија је да нашим клијентима пружимо одличне услуге током сарадње, а ово је већ више од 20 година. Поштујемо вас, наше купце и ваше одлуке. Група Иеианг Стоне се тиче онога што се тиче и има за циљ да вам обезбеди најбоље опције.


5.Цустом Десигн
Ако не пронађете тражену спецификацију, слободно нас контактирајте. Свака прилагођена величина може се направити према вашим специфичним захтјевима.


Искрено поздрављамо сваког новог потенцијалног клијента да нас контактира. Не само да ћемо вам доставити праве материјале на основу вашег потребног квалитета са конкурентном ценом, већ вам такође пружити одличну услугу путем брзе реакције са конструктивним решењима. Наши напори и ваша подршка доносе победнички посао, што вас и вас и даље иду даље.


Задовољнићете са нама од почетка до краја!


Free Estimates & CAD Drawing from Yeyang Stone Factory