Kontaktirajte nas

Grupa kamen YeYang Xiamena.

Kontaktirajte nas: Hengry Wang

Tel:86-592-5163171/179

Faks: 86-592-5163172

WhatsApp:86-15860798923

E-mail:ceo@china-stone-experts.com

1. Xiamen Office: Room1835-1837,No.863,Xiahe Road, okrug Siming, Xiamen, 361004, Kina

2. mermerna fabrike: Dungљeng kamena industrija zona, Yuanjiang Road, Changjiang grad, grad Rugao, NanTong, JiangSu provincije.

3. beskuжniku fabrike: XiBan selo, ShiJing grad, Nan'An grad, provinciji Fujiana.

4. Shuitou ploče fabrike: Xijin razvoja Zone, Shuitou grad, Nan'an grad, pokrajina Fujiana.

Dom > o nama

Xiamena Yeyang kamen grupa je vodeća kamene proizvođač osnovan 1993 godine, koja se nalazi u kamenoj rodnom gradu, Xiamen andamp; Shuitou. Preko 23 godine bio specijalizovali kamene izradu. Yeyang je ne samo za kompaniju, ali i grupa sa više od 20 porodica, u fabrikama.


Od 1993 godine, smo uložili više od 10 kamenolomi, uključujući Kastro belog mermera, Vermont Grey mermer, crni led cvet mermer, granit i travertin. Velikom snagom dugovati 2 trgovanja kompanije andamp; 3 stručan i profesionalan fabrike (sa ukupne površine više od 60, 000 m²;), naša misija je da pruži vrhunsku uslugu sa najkonkurentnijim cena i najbolji kvalitet proizvoda za naše kupce. Nije nam veliko zadovoljstvo da vidim mnoge nove kupce da postane naše redovne partnere i uzajamnog rasta sa korisnicima naših usluga u proteklih godina.

Moramo imati pristup mnogim novi kineski mermera kamenolomi i nam nudi i širok raspon odabire od većine premija klikera izabran među stotinama kamenolomi. Mnogi novi klikera iz Kine i drugih zemalja nalaze se u naše nove baze u mermer, sa oblašću koja je više od 60 000 kvadratnih metara. Mi ćemo nastaviti da donese svakakve nove klikere upoznati sa različitim zahtevima naših klijenata. Dobro došli da nas kontaktirate, ako ćete da kupite li kakav novi materijal iz Kine.

Free Estimates & CAD Drawing from Yeyang Stone Factory

Izvoza naše kompanije:
1. Xiamen Yeyang Imp andamp; EXP Co., Ltd.
2. Xiamen Yiqing Imp andamp; EXP Co., Ltd.

3.ENUOGROUPCO., OGRANIČEN.


Naše fabrike:
1. Jiangsu Yeyang kamena industrija Co., LTD (mermerna ploča, rez-veličina)


2. Fujiana Yuanhong Građevinski materijali Co., Ltd (pultovi, sujeta vrhove)


3. Shuitou Yeyang granit velike ploče fabrike (granitne ploče, pultovi, rez-da-veličina)


Nase porodice fabrike:Više od 20 porodica, u fabrikama.

Yeyang porodica fabrike-više od 20 Kina kamen fabrike za nabavku sve ti treba.


Materijali:
Mermer, kvarc, granit, oniks, bazalt, Slejt, peščara, travertin, Bluestone itd veštačka kamen.


Glavni proizvodi:
Mermerna ploča andamp; Pločice, granitne andamp; Mermerna andamp; Kvarcni pultovi, sujeta vrhove, projekat rez-da-veličina, kamen potopi andamp; Lavor, kamin, mozaik, PavingStone andamp; Stepenice, kolone, skulptura, fontana, pejzaћ kamen, itd.


ZaštoCzborUs?
1. razumna cena:
Kao profesionalni proizvođač, mi smo konkurentni u cenu. U međuvremenu, kao poznati lokalni snabdevač sa više od 20 porodica, u fabrikama, smo imati prodavao više od 20 zemalja redovno uz najviše cijene čuvanja cenu.


2. više proizvoda:
Naši proizvodi su u veliku raznovrsnost, PR. granit, mermer, kvarc, oniks, bazalt, Slejt, peščara, travertin, Bluestone, Quartizite itd veštačka kamen. Blokovi, ploče, pločice, pultovi, sujeta vrhovi, rez-da-veličina, kamen potopi andamp; Lavor, kamin, mozaik, kamena andamp; Stepenice, kolone, skulptura, fontana, Landscaping itd su sve dostupne u toj fabrici. Bez obzira na to kakve materijalne andamp; koji broj vam treba, uradimo to za tebe.


3. kontrola kvaliteta
Svi proizvodi su pod strogim kontrola kvaliteta. Uveravam vas da ono što nudimo je superiorna i kvaliteta proizvoda. Od početka proizvodnje da u inspectionof završio roba, smo pažnju na sve detalje i dati sve od sebe da biste izbegli greške pažljivo.


4.OdličanServis
Naša Misija je da svojim kupcima sa odličan kompletnom uslugom tokom saradnju, a ovako je preko 20 godina. Mi poštujemo vas, naših kupaca i tvoje odluke. Yeyang kamen grupe odnosi se tiču i ima za cilj da pruži najbolja opcija za vas.


5 prilagođeni dizajn
Ako ne pronađete specifikaciju trebate, kontaktirajte nas slobodno. Bilo koje prilagođene veličine mogu se napraviti prema vašim specifičnim zahtjevima.


Iskreno pozdravljamo svaki novi potencijalni klijent da nas kontaktirate. Će ne samo snabdem pravi materijal na osnovu tvog zahteva kvaliteta sa cenama, ali takođe vam pružaju vrhunsku uslugu putem brze reakcije sa konstruktivna rešenja. Naši napori i tvoja podrška dovodi dobijaju posao, što čini tebe i sve nas da idemo dalje.


Ćete zadovoljiti sa nama od početka do kraja!


Free Estimates & CAD Drawing from Yeyang Stone Factory